FESTMENU
Når man holder fest på Lunde Kro, vil vi hjælpe med at sammensætte en menu efter jeres ønske.
En typisk festmenu består af forret, hovedret, dessert og natmad.
Har man en ide om noget, der ikke er på menuen, er vi altid åbne for forslag.
FORETTER
Rejecocktail med flutes | 43,00 |
Tunmousse med æg, rejer, asparges og flutes | 43,00 |
Halv avocado med rejer og dressing | 43,00 |
Tarteletter med høns og asparges | 44,00 |
Hønsesalat med bacon og ananas, dertil brød | 44,00 |
Røget ørred/laks med smørdampet spinat | 46,00 |
Stjerneskud med rødspættefilet, salat og dressing | 46,00 |
Hvidvinsdampet torskefilet med forårsløg, ananas, dressing og flutes | 47,00 |
Reje roulade med rejer, creme og brød | 48,00 |
Carpaccio af okse/røget svinemørbrad med parmesanost og pinkekerner | 49,00 |
Fiskekvartet med hellefisk, laks, tun og indbagte rejer | 50,00 |
Ovnbagt laks med rabarberkompot | 50,00 |
Skinke og melon med serrano og krydderskinke, melon og peberrod | 50,00 |
Røget dyrekølle med salat og grøntsagsflan eller flødepeberrod | 52,00 |
Vitello-tonnoato kalvekød med tunsauce | 53,00 |
Røget dyrekølle med salat og grøntsagsflan, eller flødepeberrod | 53,00 |
Halv melon med kylling, salat og bacon | 53,00 |
Røget peber lak med kæmperejer og pesto | 53,00 |
Tapas tallerken med rejer i pesto, agurkebælte, mørbrad og pølse | 55,00 |
Djævleæg med gravad mørbrad, æg og spinat | 55,00 |
HOVEDRETTER
Sprængt svinekam med grøntsager og aspargessauce | 80,00 |
Fyldt nakkefilet med grønt og kartoffelbåde | 85,00 |
Gammelsags flæskesteg med tilbehør | 85,00 |
Hamberryg med grønt porrecremesauce | 85,00 |
Honningmarineret skinke med barbecuesauce | 85,00 |
Provencekrydret skinke med flødekartofler og salat | 85,00 |
Mørbradbøf med løg, dertil ris eller bagt kartoffel, salat og svampesauce | 88,00 |
Kalvesteg med grøntsager og tyttebær | 88,00 |
Gammeldags oksesteg med grøntsager, solbærskum og asier | 88,00 |
Kalvesteg stegt som vild med waldorfsalat og brunede kartofler | 90,00 |
Indbagt svinemørbrad med grilltomat, champignon og bearnaisesauce | 94,00 |
Svinemørbrad, paneret med bacon og hasselnødder, med blandet grønt | 94,00 |
Farseret perlehønebryst med grøntsags souffle, forårs løg og champignon | 95,00 |
Kalve- eller kalkunschnitzel med bras. kartofler, ærter, gulerødder og bearinaisesauce | 96,00 |
Oksefilet med broccolisalat, råstegte grøntsager og rødvinssauce | 108,00 |
Langtidsstegt kalveculotte med grønt, sauce og salat | 108,00 |
Oksemørbrad med tilbehør efter aftale | 138,00 |
DESSERTER
Fløderand Is og jordbærsauce | 42,00 |
Frugter og råcreme Blandet frugt og fløde | 42,00 |
Citron fromage Flødeskum | 42,00 |
Flødebudding Kirsebærsauce | 42,00 |
Frisk blandet frugt Softice | 42,00 |
Hjemmelave is Jordbær-hindbær purê | 43,00 |
Rubinsteinkage Romfromage på makronbund | 44,00 |
Lun pæretærte Rørt is | 44,00 |
Halv ananas eller melon Pernod-is | 44,00 |
Pandekager Is, ahornsirup og syltetøj | 45,00 |
Daim islagkage Hjemmelavet | 47,00 |
Lunde Kro's islagkage Hjemmelavet | 49,00 |
Nøddekurv Hjemmelavet is | 50,00 |
Nøddekurv Frugter og softice | 50,00 |
Chokoladekage Is og frisk frugt (p.a.) | 52,00 |
Isdessert Ta' selv bord | 59,00 |
Is og lagkagebord Is og kage ta' selv bord | 63,00 |
NATMAD
Pølser og brød Hotdogs | 38,00 |
Aspargessuppe Med brød | 38,00 |
Fyldte pandekager Oksekød eller skinke | 40,00 |
Biksemad Med spejlæg | 40,00 |
Æggekage Bacon, pølser og brød | 42,00 |
Stuvet hvidkål Med frikadeller | 42,00 |
Mexicansk rejesuppe Med fersken | 43,00 |
Gullashsuppe/ostesuppe | 45,00 |
Hotwings, barbecueben og kyllinglår Salat og hvidløgsbrød | 48,00 |
Gulerodssuppe Cremefraise og brød | 48,00 |
Ta' selv bord Pålæg, ost, varm leverpostej, rugbrød, boller, kaffe og the | 52,00 |
TRADITIONEL
Klar suppe Kødboller, melboller og ris | |
Oksekød Med perberrodssovs | |
Fløderand Is og jordbærsovs |