FESTMENU
Når man holder fest på Lunde Kro, vil vi hjælpe med at sammensætte en menu efter jeres ønske.
En typisk festmenu består af forret, hovedret, dessert og natmad.
Har man en ide om noget, der ikke er på menuen, er vi altid åbne for forslag.
OBS:
Minimum 20 kuverter ved alle menuer
Priser forudsætter en 4-retters festmenu
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer
FORETTER
Rejecocktail m/ flutes | 58,00 |
Tunmousse m/ æg, rejer, asparges og flutes | 58,00 |
Halv avocado m/ rejer og dressing | 62,00 |
Tarteletter m/ høns og asparges | 58,00 |
Hønsesalat m/ bacon og ananas, dertil brød | 60,00 |
Røget ørred/laks m/ smørdampet spinat | 65,00 |
Stjerneskud m/ rødspættefilet, salat og dressing | 62,00 |
Hvidvinsdampet torskefilet m/ forårsløg, ananas, dressing og flutes | 62,00 |
Rejeroulade m/ rejer, creme og brød | 65,00 |
Carpaccio af okse/røget svinemørbrad m/ parmesanost og pinjekerner | 68,00 |
Fiskekvartet m/ hellefisk, laks, tun og indbagte rejer | 68,00 |
Ovnbagt laks m/ rabarberkompot | 68,00 |
Skinke og melon m/ serrano og krydderskinke, melon og peberrod | 65,00 |
Røget dyrekølle m/ salat og grøntsagsflan eller flødepeberrod | 68,00 |
Vitello-tonnato kalvekød m/ tunsauce | 65,00 |
Farseret rødtunge m/ laksecreme på salat | 68,00 |
Halv melon m/ kylling, salat og bacon | 65,00 |
Røget peberlaks m/ kæmperejer og pesto | 68,00 |
Tapas-tallerken m/ rejer i pesto, agurkebælte, mørbrad og pølse | 68,00 |
Djævleæg m/ røget mørbrad, æg og spinat | 65,00 |
HOVEDRETTER
Sprængt svinekam m/ grøntsager og aspargessauce | 100,00 |
Fyldt nakkefilet m/ grønt og kartoffelbåde | 100,00 |
Gammeldags flæskesteg m/ tilbehør | 108,00 |
Hamburgerryg m/ grønt porrecremesauce | 105,00 |
Honningmarineret skinke m/ barbecuesauce | 105,00 |
Provencekrydret skinke m/ flødekartofler og salat | 105,00 |
Mørbradbøf m/ løg, kartofler, ris eller bagt kartoffel, salat og svampesauce | 115,00 |
Kalvesteg m/ grøntsager og tyttebær | 110,00 |
Gammeldags oksesteg m/ grøntsager, solbærskum og asier | 110,00 |
Kalvesteg stegt som vildt m/ waldorfsalat og brunede kartofler | 115,00 |
Indbagt svinemørbrad m/ grilltomat, champignon og bearnaisesauce | 110,00 |
Svinemørbrad, paneret med bacon og hasselnødder m/ blandet grønt | 110,00 |
Farseret perlehønebryst m/ grøntsagssoufflé, forårsløg og champignon | 130,00 |
Kalve- eller kalkunschnitzel m/ ærter, gulerødder og bearnaisesauce | 130,00 |
Oksefilet m/ broccolisalat, råstegte grøntsager og rødvinssauce | 138,00 |
Langtidsstegt kalveculotte m/ grønt, sauce og salat | 130,00 |
Oksemørbrad m/ tilbehør efter aftale | 160,00 |
DESSERTER
Fløderand Is og jordbærsauce | 54,00 |
Frugter og råcreme Blandet frugt og fløde | 54,00 |
Citronfromage Flødeskum | 54,00 |
Flødebudding Kirsebærsauce | 54,00 |
Frisk blandet frugt Softice | 54,00 |
Hjemmelavet is Jordbær/hindbær-purê | 55,00 |
Rubinsteinkage Romfromage på makronbund | 65,00 |
Lun pæretærte Rørt is | 60,00 |
Halv ananas eller melon Pernod-is | 60,00 |
Pandekager Is, ahornsirup og syltetøj | 60,00 |
Daim islagkage Hjemmelavet | 60,00 |
Lunde Kro's islagkage Hjemmelavet | 65,00 |
Nøddekurv Hjemmelavet is | 65,00 |
Nøddekurv Frugter og softice | 65,00 |
Chokoladekage Is og frisk frugt (p.a.) | 70,00 |
Is- og kage-ta'-selv-bord | 75,00 |
NATMAD
Pølser og brød Hotdogs | 55,00 |
Aspargessuppe m/ brød | 55,00 |
Fyldte pandekager (Oksekød eller skinke) | 60,00 |
Biksemad m/ spejlæg | 55,00 |
Æggekage m/ bacon, pølser og brød | 60,00 |
Stuvet hvidkål m/ frikadeller | 62,00 |
Mexicansk rejesuppe m/ fersken | 68,00 |
Gullashsuppe/ostesuppe m/ brød | 68,00 |
Hotwings, barbecueben og kyllinglår m/ salat og hvidløgsbrød | 68,00 |
Gulerodssuppe m/ cremefraiche og brød | 60,00 |
Ta'-selv-bord (Pålæg, ost, varm leverpostej, rugbrød, boller, kaffe og the) | 68,00 |
TRADITIONEL
Klar suppe Kødboller, melboller og ris | |
Oksekød Med perberrodssovs |