FESTMENU

Når man holder fest på Lunde Kro, vil vi hjælpe med at sammensætte en menu efter jeres ønske.

En typisk festmenu består af forret, hovedret, dessert og natmad.

Har man en ide om noget, der ikke er på menuen, er vi altid åbne for forslag.

FORETTER

[row_inner_3] [col_inner_3 span__sm=”12″]
Rejecocktail
med flutes
43,00
Tunmousse
med æg, rejer, asparges og flutes
43,00
Halv avocado
med rejer og dressing
43,00
Tarteletter
med høns og asparges
44,00
Hønsesalat
med bacon og ananas, dertil brød
44,00
Røget ørred/laks
med smørdampet spinat
46,00
Stjerneskud
med rødspættefilet, salat og dressing
46,00
Hvidvinsdampet torskefilet
med forårsløg, ananas, dressing og flutes
47,00
Reje roulade
med rejer, creme og brød
48,00
Carpaccio af okse/røget svinemørbrad
med parmesanost og pinkekerner
49,00
Fiskekvartet
med hellefisk, laks, tun og indbagte rejer
50,00
Ovnbagt laks
med rabarberkompot
50,00
Skinke og melon
med serrano og krydderskinke, melon og peberrod
50,00
Røget dyrekølle
med salat og grøntsagsflan eller flødepeberrod
52,00
Vitello-tonnoato
kalvekød med tunsauce
53,00
Røget dyrekølle
med salat og grøntsagsflan, eller flødepeberrod
53,00
Halv melon
med kylling, salat og bacon
53,00
Røget peber lak
med kæmperejer og pesto
53,00
Tapas tallerken
med rejer i pesto, agurkebælte, mørbrad og pølse
55,00
Djævleæg
med gravad mørbrad, æg og spinat
55,00
[/col_inner_3] [/row_inner_3]

HOVEDRETTER

[row_inner_3] [col_inner_3 span__sm=”12″]
Sprængt svinekam
med grøntsager og aspargessauce
80,00
Fyldt nakkefilet
med grønt og kartoffelbåde
85,00
Gammelsags flæskesteg
med tilbehør
85,00
Hamberryg
med grønt porrecremesauce
85,00
Honningmarineret skinke
med barbecuesauce
85,00
Provencekrydret skinke
med flødekartofler og salat
85,00
Mørbradbøf
med løg, dertil ris eller bagt kartoffel, salat og svampesauce
88,00
Kalvesteg
med grøntsager og tyttebær
88,00
Gammeldags oksesteg
med grøntsager, solbærskum og asier
88,00
Kalvesteg stegt som vild
med waldorfsalat og brunede kartofler
90,00
Indbagt svinemørbrad
med grilltomat, champignon og bearnaisesauce
94,00
Svinemørbrad, paneret
med bacon og hasselnødder, med blandet grønt
94,00
Farseret perlehønebryst
med grøntsags souffle, forårs løg og champignon
95,00
Kalve- eller kalkunschnitzel
med bras. kartofler, ærter, gulerødder og bearinaisesauce
96,00
Oksefilet
med broccolisalat, råstegte grøntsager og rødvinssauce
108,00
Langtidsstegt kalveculotte
med grønt, sauce og salat
108,00
Oksemørbrad
med tilbehør efter aftale
138,00
[/col_inner_3] [/row_inner_3]