FESTMENU

Når man holder fest på Lunde Kro, vil vi hjælpe med at sammensætte en menu efter jeres ønske.

En typisk festmenu består af forret, hovedret, dessert og natmad.

Har man en ide om noget, der ikke er på menuen, er vi altid åbne for forslag.

OBS:

Minimum 20 kuverter ved alle menuer
Priser forudsætter en 4-retters festmenu
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer

FORETTER

Rejecocktail
m/ flutes
58,00
Tunmousse
m/ æg, rejer, asparges og flutes
58,00
Halv avocado
m/ rejer og dressing
62,00
Tarteletter
m/ høns og asparges
58,00
Hønsesalat
m/ bacon og ananas, dertil brød
60,00
Røget ørred/laks
m/ smørdampet spinat
65,00
Stjerneskud
m/ rødspættefilet, salat og dressing
62,00
Hvidvinsdampet torskefilet
m/ forårsløg, ananas, dressing og flutes
62,00
Rejeroulade
m/ rejer, creme og brød
65,00
Carpaccio af okse/røget svinemørbrad
m/ parmesanost og pinjekerner
68,00
Fiskekvartet
m/ hellefisk, laks, tun og indbagte rejer
68,00
Ovnbagt laks
m/ rabarberkompot
68,00
Skinke og melon
m/ serrano og krydderskinke, melon og peberrod
65,00
Røget dyrekølle
m/ salat og grøntsagsflan eller flødepeberrod
68,00
Vitello-tonnato
kalvekød m/ tunsauce
65,00
Farseret rødtunge
m/ laksecreme på salat
68,00
Halv melon
m/ kylling, salat og bacon
65,00
Røget peberlaks
m/ kæmperejer og pesto
68,00
Tapas-tallerken
m/ rejer i pesto, agurkebælte, mørbrad og pølse
68,00
Djævleæg
m/ røget mørbrad, æg og spinat
65,00

HOVEDRETTER

Sprængt svinekam
m/ grøntsager og aspargessauce
100,00
Fyldt nakkefilet
m/ grønt og kartoffelbåde
100,00
Gammeldags flæskesteg
m/ tilbehør
108,00
Hamburgerryg
m/ grønt porrecremesauce
105,00
Honningmarineret skinke
m/ barbecuesauce
105,00
Provencekrydret skinke
m/ flødekartofler og salat
105,00
Mørbradbøf
m/ løg, kartofler, ris eller bagt kartoffel, salat og svampesauce
115,00
Kalvesteg
m/ grøntsager og tyttebær
110,00
Gammeldags oksesteg
m/ grøntsager, solbærskum og asier
110,00
Kalvesteg stegt som vildt
m/ waldorfsalat og brunede kartofler
115,00
Indbagt svinemørbrad
m/ grilltomat, champignon og bearnaisesauce
110,00
Svinemørbrad, paneret
med bacon og hasselnødder
m/ blandet grønt
110,00
Farseret perlehønebryst
m/ grøntsagssoufflé, forårsløg og champignon
130,00
Kalve- eller kalkunschnitzel
m/ ærter, gulerødder og bearnaisesauce
130,00
Oksefilet
m/ broccolisalat, råstegte grøntsager og rødvinssauce
138,00
Langtidsstegt kalveculotte
m/ grønt, sauce og salat
130,00
Oksemørbrad
m/ tilbehør efter aftale
160,00

DESSERTER

Fløderand
Is og jordbærsauce
54,00
Frugter og råcreme
Blandet frugt og fløde
54,00
Citronfromage
Flødeskum
54,00
Flødebudding
Kirsebærsauce
54,00
Frisk blandet frugt
Softice
54,00
Hjemmelavet is
Jordbær/hindbær-purê
55,00
Rubinsteinkage
Romfromage på makronbund
65,00
Lun pæretærte
Rørt is
60,00
Halv ananas eller melon
Pernod-is
60,00
Pandekager
Is, ahornsirup og syltetøj
60,00
Daim islagkage
Hjemmelavet
60,00
Lunde Kro's islagkage
Hjemmelavet
65,00
Nøddekurv
Hjemmelavet is
65,00
Nøddekurv
Frugter og softice
65,00
Chokoladekage
Is og frisk frugt (p.a.)
70,00
Is- og kage-ta'-selv-bord75,00

NATMAD

Pølser og brød
Hotdogs
55,00
Aspargessuppe
m/ brød
55,00
Fyldte pandekager
(Oksekød eller skinke)
60,00
Biksemad
m/ spejlæg
55,00
Æggekage
m/ bacon, pølser og brød
60,00
Stuvet hvidkål
m/ frikadeller
62,00
Mexicansk rejesuppe
m/ fersken
68,00
Gullashsuppe/ostesuppe
m/ brød
68,00
Hotwings, barbecueben og kyllinglår
m/ salat og hvidløgsbrød
68,00
Gulerodssuppe
m/ cremefraiche og brød
60,00
Ta'-selv-bord
(Pålæg, ost, varm leverpostej, rugbrød, boller, kaffe og the)
68,00

TRADITIONEL

Klar suppe
Kødboller, melboller og ris
Oksekød
Med perberrodssovs

PRIS: 180,00